Auto MiD

Nazovite nas

01-6578-829

USLUGE

Usluge koje nudimo

Nudimo širok spektar usluga za održavanje i popravak vašeg vozila

Limarija

Popravak limarije

Oštećenja na limariji su neizbježna kada vozila putuju cestama. Čak i kada se vozači voze oprezno, postoji mogućnost da će doći do manjih oštećenja poput ogrebotina ili korozije, a u nekim slučajevima i do većih oštećenja poput deformacija karoserije nakon sudara.

Popravak limarije nije samo kozmetički zahvat koji poboljšava izgled vozila, već je vrlo važan i za sigurnost vozača i putnika. Na primjer, oštećenja na karoseriji mogu oslabiti strukturu vozila, što smanjuje njegovu sposobnost apsorbiranja udara i može povećati rizik od ozljeda u slučaju sudara.

Lakiranje

Lakiranje dijelova

Lakiranje dijelova automobila je proces nanošenja sloja boje, poznat kao lak, na karoseriju ili druge metalne dijelove vozila. Ovaj postupak je često potreban nakon popravka limarije ili kada vlasnik želi promijeniti boju vozila.

Servis

Mehanika i brzi servis

Naši stručni mehaničari su uvijek spremni da brzo i efikasno riješi sve probleme s vašim automobilom. Bez obzira jeste li u potrazi za redovnim održavanjem ili hitnim popravkom, naša radionica je vaša pouzdana destinacija za kvalitetnu mehaniku i brzi servis. Vaše vozilo će biti u sigurnim rukama, a mi ćemo se pobrinuti da se što prije vratite na cestu.

Optika

Podešavanje geometrije

Geometrija vozila se odnosi na postavljanje kotača i osiguravanje optimalnog položaja i kuta kotača u odnosu na karoseriju vozila. Ovaj postupak utječe na upravljivost, stabilnost i udobnost vožnje, kao i na trošenje guma i drugih dijelova vozila.

Vučna služba

Pomoć na cesti

Vučna služba je usluga koja se pruža vlasnicima vozila u slučajevima kada vozilo ne može normalno funkcionirati ili se nalazi u nekoj vrsti opasnosti. Ova usluga obično uključuje prijevoz oštećenog ili neispravnog vozila s jednog mjesta na drugo, koristeći posebno opremljeno vozilo koje se zove vučno vozilo.